آب مقطر

آب مقطر آبی است که جوشانده شده تا بخار شود و سپس خنک شود تا دوباره آب شود. پس از آن عاری از مواد معدنی و نمک است. آب مقطر در باتری های اتومبیل و در آیرونزهای بخار استفاده می شود. آب مقطر از گرفتگی آهن در داخل مواد معدنی جلوگیری می کند. همچنین دارای کاربردهای مختلف پزشکی و صنعتی است. بعضی از افراد دوست دارند از آب مقطر برای درست کردن مکعب های یخی استفاده کنند. در اینجا نحوه تهیه آب مقطر در آشپزخانه شما آورده شده است. خواهید دید با وسایل ساده بدون استفاده از دستگاه آب مقطر ساز صنعتی می توانید در خانه آب مقطر تهیه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه آب مقطر

  • ظرفی از جنس استنلس استیل ۳ تا ۵ گالن (۱۱٫۴ تا ۱۹ لیتر) با پوشش استیل ضد زنگ
  • شیر آب
  • کاسه شیشه ای مقاوم در برابر حرارت
  • گاز برای حرارت دادن
  • یخ

در اینجا چه باید بکنید

  1. در قسمت قابلمه استیل را در قسمت زیرین قابلمه قرار دهید.
  2. ظرف را به نصف با آب شیر پر کنید.
  3. کاسه شیشه ای را در ظرف قرار دهید ، به طوری که روی سطح آب شناور شود. قفسه پخت باید اطمینان حاصل کند که کف ظرف شیشه ای گلدان را لمس نمی کند.
  4. درپوش گلدان را وارونه کنید و آن را در بالای قابلمه قرار دهید.
  5. پوشش گلدان معکوس را با یخ پر کنید.
  6. آب را به جوش بیاورید و بگذارید حدود ۴۵ دقیقه جوش بیاید ، در صورت لزوم یخ را جایگزین کنید. با جوشیدن آب ، بخار می شود. بخار به درب سرد گلدان ضربه می زند و خنک می شود تا دوباره آب شود. مقداری آب درون کاسه شیشه ای فرو می رود. این آب مقطر است.
  7. گاز را خاموش کنید. درب قابلمه را جدا کنید. با استفاده از دستکش ، کاسه شیشه ای را با دقت بردارید – خیلی گرم خواهد بود.
  8. اجازه دهید آب مقطر در کاسه خنک شود و سپس می توانید آن را در بطری ها ذخیره کنید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *